Sin categoría

Tercer trimestre 2022

Tercer trimestre 2022

Espero aquest estiu  us hagi estat profitós tant per les activitats de temporada com pel descans.

Ara ens toca donar comptes d’aquests tres mesos ( Juliol, Agost i setembre) comptabilitzant les factures, calculant i confeccionant les declaracions del Tercer trimestre 2022. Tal  com venim anunciant altres trimestres necessitem la documentació o informació el més aviat possible a fi de poder presentar les declaracions a pagar abans del dia 15 d’octubre, en cas de ser posterior no ens és possible presentar-les de forma convencional i cal tot un procés més complex. Tot i que la data de pagament continua essent el dia 20 d’octubre.

Ara iniciem de nou l’escalada abans del tancament de l’exercici, i per això és molt important fer una previsió, per no trobar-nos en futurs ensurts pel que fa als impostos. Reiterem la importància de tenir un control- registre de les factures, en especial les rebudes de despeses, aquestes per ser acceptades com a deduïbles cal que siguin vinculades al 100% amb l’activitat.

Publicat el
Publicat en Sin categoría

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>