SERVEIS

Comprovi que li oferim! 

ulleres

 

QUÈ OFERIM?

 

Oferim assessorament comptable, laboral, fiscal i financer, amb la col.laboració externa d'un departament jurídic; comptabilitats, confecció i presentació de declaracions tributaries, assegurances, societats, autònoms i particulars, comunitat de veïns, assessorament immobiliari i molts d’altres serveis i gestions.

Davant de tot, professionalitat, rapides respostes, atenció a les seves necessitats, comprensió... Així mateix donem molta importancia a l'ordre i a la classificació dels expedients, d'aquí la distribució de l'oficina, amb carpetes a la vista, utilitzant codis per reservar la identitat del client.

Estem a la seva disposició per assessorar-los com a col.legiats professionals i agents d’assegurances,  per ajudar-los a pensar en alternatives possibles de cara al futur.

ASSEGURANCES
ASSEGURANCES
 TRUQUI 972  59 12 06 
 MÒBIL 618  70 11 98 

COMPTABLE

Un servei d’assessorament sobre les necessitats comptables. Manteniment periòdic dels registres comptables, emisió de llibres oficials i d'informes.

LABORAL

Per tenir la seguretat de gestionar tots els procediments laborals segons la normativa vigent i estar permanentment actualitzat.

FISCAL

Us ajudem a preparar i presentar totes les declaracions tributàries d'obligat compliment. Assesorem en matèria fiscal.

FINANCER

L’objectiu d’aquest servei és facilitar la presa de decisions, mitjançant l’obtenció de la informació econòmica i financera necessària per a gestionar l’empresa.