SERVEIS

Comprovi que li oferim! 

ulleres

 

QUÈ OFERIM?

 

Oferim assessorament comptable, laboral, fiscal i financer, amb la col.laboració externa d'un departament jurídic; comptabilitats, confecció i presentació de declaracions tributaries, assegurances, societats, autònoms i particulars, comunitat de veïns, assessorament immobiliari i molts d’altres serveis i gestions.

Davant de tot, professionalitat, rapides respostes, atenció a les seves necessitats, comprensió... Així mateix donem molta importancia a l'ordre i a la classificació dels expedients, d'aquí la distribució de l'oficina, amb carpetes a la vista, utilitzant codis per reservar la identitat del client.

Estem a la seva disposició per assessorar-los com a col.legiats professionals i agents d’assegurances,  per ajudar-los a pensar en alternatives possibles de cara al futur.

ASSEGURANCES
ASSEGURANCES
 TRUQUI +972  59 12 06

COMPTABLE

Un servei d’assessorament sobre les necessitats comptables. Manteniment periòdic dels registres comptables, emisió de llibres oficials i d'informes.

LABORAL

Per tenir la seguretat de gestionar tots els procediments laborals segons la normativa vigent i estar permanentment actualitzat.

FISCAL

Us ajudem a preparar i presentar totes les declaracions tributàries d'obligat compliment. Assesorem en matèria fiscal.

FINANCER

L’objectiu d’aquest servei és facilitar la presa de decisions, mitjançant l’obtenció de la informació econòmica i financera necessària per a gestionar l’empresa.