Sin categoría

Segon trimestre 2022

Segon trimestre 2022

Hola bon dia, hem encetat un nou mes i aquest ens pertoca donar comptes del SEGON TRIMESTRE, pel que si desitja ens cuidem dels tràmits ens caldrà la informació- LLibres d’excel de les factures emeses i rebudes d’abril, maig i juny, o les factures en cas de cuidar-nos de comptabilitzar-les.

 Important en els llibres o registres  ha de constar Número registre factura, data, Nif i nom de la factura , import iva i total. Per aquells subjectes a recàrrec d’equivalència o exempts d’iva sols cal fer constar total factura. Totes les despeses han de ser vinculades a l’activitat al 100%, i cal recordar que les dietes seran deduïbles si hi ha treballs  realitzats fora del municipi i sempre han d’estar pagades amb targeta a nom del titular, en cas de pagar-se amb efectiu caldria factura amb totes les dades emisor i receptor.
Quedem a disposició per qualsevol consulta o dubte. En cas de tenir que confeccionar la comptabilitat necessitaríem les factures abans del 12 de juliol  a poder ser i per tots aquells que ens envieu els registres confeccionats abans del 14, per què cal RECORDAR que a data 15 de juliol hem de tenir les declaracions presentades, tot i que el càrrec és el dia 20 de juliol.
Publicat el
Publicat en Sin categoría

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>