Sin categoría

Quart trimestre i resum anual 2021

Quart trimestre i resum anual 2021

Bon dia i bon any !

El 2020 vàrem celebrar les festes diferent, amb restriccions, fent un esforç conjunt per la salut, vam descobrir noves maneres de treballar i relacionar-nos. Aquest any passat hem recuperat moments o situacions que trobàvem a faltar, però “ avui” encara vivim un moment que requereix esforç i prudència, hi ha una dita que diu : “ L’home mai no sap del que és capaç fins que ho intenta”. Ningú sap que ens depara el futur, però si una cosa hem après en tot aquest camí ha estat que l’hem de recórrer junts  i ajudant-nos i creixent, per això volem continuar estant al teu costat aquest nou any i et volem donar a la vegada les gràcies per permetre’ns acompanyar-te en aquest camí molts cops complicat.

Comencem amb una reforma laboral que ens pot afectar més o menys i de la que us oferirem informació personalitzada.

No ha canviat l’operativa i com altres anys hem de tancar els comptes i hem de presentar les declaracions del quart i resum de l’exercici 2021. Per això si desitges ens cuidem demanem ens facis arribar la informació o documentació quan abans millor a efectes de domiciliar les declaracions abans del dia 15 les d’IRPF i el dia 20 per l’IVA. Cal recordar que l’Administració no admet declaracions manuals a pagar per caixa, tot ha de presentar-se de forma telemàtica amb domiciliació en cc en cas de resultat a pagar  o amb codi  NRC.

Quedem a disposició per ajudar-te

Salut i sort continuïn.

Publicat el
Publicat en Sin categoría

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>