Sin categoría

AVÍS TRIMESTRE 4T 2019

AVÍS TRIMESTRE 4T 2019

Deixem enrere un any molt mogut  i iniciem un nou any amb un número especial 2020 que esperem ens doni bons auguris, amb bons moments, amb treball professional i competitiu i amb la il·lusió necessària per poder avançar i millorar.

Altre cop hem de donar comptes del darrer QUART TRIMESTRE així com el RESUM de 2019. Cal tenir en compte que hi ha dos venciments. A data 20 de gener  es presentaran i pagaran les retencions (IRPF treballadors, professionals, lloguers, etc…) i a data 30 de gener per l’I.V.A. i RESUM d’aquest.

Davant la complexitat del trimestre demanem, si plau, que ens facilitin la documentació abans del proper dia 17 de gener i pels qui desitgin que els fem la comptabilitat, abans del dia 13 de gener.

La manca de temps dificulta poder fer un bon treball i cal recordar-vos que l’Administració sanciona per les declaracions fora de termini.

Quedant al vostre servei,

Publicat el
Publicat en Sin categoría

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>