Sin categoría

AVÍS TRIMESTRE 4T 2018

AVÍS TRIMESTRE 4T 2018

Encetem un altre any i li donem la benvinguda amb l’esperança que serà un BON ANY !  Però no podem deixar de racó el 2018 ni comptable ni fiscalment parlant.

El que si podem tancar, com any prescrit és el 2013, excepte Societats, i podem desfer-nos de la documentació a excepció d’aquells elements que es segueix amortitzant o a donat peu a la desgravació a llarg termini per alguna raó com préstecs o hipoteques.

Així doncs, iniciem l’any presentant el quart trimestre del 2018 (IVA d’activitats , lloguers i  IRPF empresaris professionals i lloguers, personal  o d’altres, …) i els corresponents resums anuals.

Pel que si és del seu interès ens cuidem dels tràmits corresponents, ens cal la informació necessària o les factures per aquells clients que ens encarreguem de la comptabilitat ABANS del dia 15 de gener.

 Cal tenir en compte que les retencions de professionals,  treballadors i de lloguers s’han de presentar abans del dia  dia 21 de gener i els corresponents resums.

 En quan a l’IVA i l’IRPF a compte de la renda i a compte de Societats, el termini és abans del dia 29 de gener, així com els corresponents resums.

Davant la complexitat del trimestre demanem sisplau quan abans s’aporti la documentació o informació, millor atenció els podrem oferir.

Gràcies un cop més per dipositar-nos la seva confiança.

Salutacions i els millors auguris pel 2019 i us mantindrem informats dels canvis anunciats pels autònoms de seguida n’hi hagi coneixement oficial.

Quedem al vostre servei un cop més, l’horari d’oficina és de 9 a 13.30h i  de 15h a 19h excepte els divendres matins fins les 15 h. Per evitar desplaçaments poden contactar amb nosaltres a la nostra adreça de correu electrònic.

Aprofito per recordar que ens pot consultar en la   pàgina web www.besalugestio.cat  .

Sempre al vostre costat i us desitgem un MOLT BON ANY 2019.

Publicat el
Publicat en Sin categoría

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>