Sin categoría

AVIS TRIMESTRE 2T 2018

AVIS TRIMESTRE 2T 2018

Benvolgut /da:

Acabem de tancar l’any fiscal com a persones Físiques del 2017, i  deixem a la vegada prescrit l’any 2013, i ja hem de pensar altre cop  que s’inicia el període per presentar les DECLARACIONS DEL  SEGON TRIMESTRE, i per això us recordem que estem a disposició per portar a terme els càlculs i la presentació de les declaracions corresponents com l’ IVA, IRPF : treballadors, lloguer, a compta de la Renda titular…

Pel que demanem si us plau ens facilitin les dades quan abans millor, a fi de poder oferir-li la millor gestió possible, en cas de tenir el temps just fa difícil pugui ser això possible.

La data a tenir en compte com a màxima seria el 17de juliol per qui ens facilita les dades i el dia 13 a tot aquell que ens encomana li gestionem la comptabilitat.  Agraïm la vostre comprensió i col·laboració.

Així mateix volem recordar a les societats mercantils, que s’inicia el període per presentar la memòria de la societat de  l’exercici ja tancat, així com els comptes i l’Impost de Societats 2017.

Cal tenir en compte que l’horari d’oficina serà de 8 a 14h ,del  2 de juliol al 14 de setembre. Tardes visites concertades.

Publicat el
Publicat en Sin categoría

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>