Sin categoría

AVIS TRIMESTRE 2T 2016

AVIS TRIMESTRE 2T 2016

Benvolgut /da:

Amb eleccions o sense elles estem igual que fa un trimestre, malgrat el desànim general amb esperances que tot s’arregli i que es pugui estabilitzar l’economia per poder avançar. Acabem de donar comptes del 2015,  per alguns, motiu de desconcert i d’altres d’alegria per recobrar tot allò pagat amb excés durant l’exercici en curs. D’aquí la importància de calcular amb cura els trimestres valorant el balanç a fi d’ajustar els pagaments per evitar ensurts de darrera hora.

Ara comença el període per donar comptes del  SEGON TRIMESTRE, i per això us recordem que estem a disposició per portar a terme els càlculs i la presentació de les declaracions corresponents com l’ IVA, IRPF : treballadors, lloguer, a compta de la Renda titular… Com més aviat i més informació ens faciliteu més ajustat serà el resultat a la realitat.

 Així mateix volem recordar a les Societats Mercantils, que s’inicia el període per presentar la Memòria de la societat de  l’exercici ja tancat, així com els comptes i l’Impost de Societats 2015.

Pel que si és del seu interès ens preocupem dels tràmits, caldrà que ens facilitin la informació al respecte abans del 18 de Juliol, i en el cas que ens cuidem de la comptabilitat i hagin d’aportar les factures la data límit serà el dimecres dia  13 de Juliol.

Cal tenir en compte que l’horari d’oficina serà de 8 a 14h , del  1 de juliol al 16 de setembre. Tardes visites concertades.

A l’espera  poder  ajudar-vos amb tot el necessari per fer-vos més còmode les obligacions de l’Administració.

Sempre al vostre costat,

M Mercè Pont

Publicat el
Publicat en Sin categoría

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>