Sin categoría

AVíS 3T 2021 I NOVETATS

AVíS 3T 2021 I NOVETATS

Hola. Esperem hagis gaudit d’un bon estiu, tant si ha estat per poder fer uns dies de descans, com per treballar i que aquesta hagi estat una bona temporada després de tant temps amb limitacions.  Ara  ja a les acaballes del mes de setembre, ens dirigim amb la present no sols per donar-te coneixement que tornem a iniciar període de presentar  declaracions, si no per informar-te de novetats.

D’acord amb la una llei aprovada aquest estiu, es modifiquen diferents articles de les Lleis d’Impost de Societats, Renda(IRPPF), Successions, transmissions… quasi podríem dir que ens afectarà a totes les liquidacions d’impostos. Amb la finalitat de fer un resum del que pot ser més importat voldria remarcar, inclús en algun cas recordar per què ja havíem fet un avanç:

.-Pagaments en efectiu  fins a 1000 euros. Amb excepcions pels particulars.

.-Futurs canvis en la obligació de factures electròniques, fins ara obligatòries per facturar a les Administracions públiques i possible obligació de disposar de  programes informàtics en substitució als sistemes molts cops utilitzats, a fi d’evitar poder modificar la factura.

.-Noves regulacions per monedes virtuals.

.- Valor de referència- (valor que es publicarà abans del desembre 2021) Aquests seran els valors a tenir en compte per les finques en el cas : d’una transmissió, donació, acceptació d’herència… és a dir tots aquells impostos on s’hagi de liquidar una finca, es tindrà en compte aquest valor que equivaldrà a un valor similar al  de mercat, enlloc del cadastral utilitzat fins ara i multiplicat pel seu coeficient corrector en funció del municipi.  Aquesta disposició pot suposar un augment considerable en les liquidacions, donat que molts cops serà superior aquest nou valor al que fins ara s’ha utilitzat. IMPORTANT en cas de voler fer alguna operació immobiliaria fer-la abans de la publicació dels nous valors. Per sort existeix la excepcionalitat per l’Impost de Patrimoni, on es continuarà utilitzant com a valor de referència el major entre el valor cadastral o valor escripturat. Es preveu pugui canviar amb noves disposicions.

.-Regulació vendes online.

.-Modificació en el sistema de pagaments dels Impostos. Fet que ens obliga a domiciliar-los abans del dia 15 de cada trimestre

Pel que voldria remarcar si us plau, si desitja que fem les declaracions d’aquest tercer trimestre, necessitarem:

  • En cas de factures per qui ens cuidem de la comptabilitat, disposar d’elles abans del 12 d’octubre.
  • I per tot aquell que ens envia excels, balanços o xifres de negoci abans del 14 d’octubre.

Amb el nostre desig de voler ajudar i estar en el vostre costat, voldria remarcar de la importància de tenir assegurats els béns personals, i aquest comentari bé originat que cada cop veiem més catàstrofes, i en aquests casos qui ha d’assumir les indemnitzacions és el Consorci d’assegurances i aquests sols pagaran a qui tingui una pòlissa contractada per danys propis del bé.

Quedem un cop més a disposició per qualsevol informació complementària al comentat.

Publicat el
Publicat en Sin categoría

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>