NOTÍCIES

4 TRIMESTRE i RESUM ANUAL 2014

4 TRIMESTRE i RESUM ANUAL 2014

Gener 2015

Encetem un nou any amb molts desitjos de tots i per tots i amb l’esperança que es compleixin. Ara bé  fiscalment no podem oblidar-nos de l’exercici o any que hem acabat i hem de fer balanç del que ha estat  comptablement  i fer els càlculs dels impostos corresponents segons el que estableix l’Administració.

Així doncs, iniciem l’any presentant el quart trimestre del 2014 (IVA, IRPF, Taxa turística…) i els corresponents resums anuals. Pel que si és del seu interès ens cuidem dels tràmits corresponents, ens cal la informació necessària o les factures per aquells clients que ens encarreguem de la comptabilitat. ABANS del dia 19 de gener per les retencions de lloguers, treballadors, professionals…i el dia 28 per la resta.

El mes de Novembre enviàvem una nota informativa on s’anunciava tots els canvis que ens depara la Reforma Fiscal que ha entrat en vigor amb el nou any i voldria fer recordatori que restem a disposició per qualsevol consulta o aclariment. Hem de pensar que estem en una època de molts canvis i és important conèixer la informació al moment, donat el fet que canvia més sovint del que un desitjaria.

No perdem l’esperança que les promeses dels politics i les tant bones noticies que ens anuncien, seran part d’aquestes desitjos que tant esperem es complexin i a fi de poder-los assaborir , treballarem, i viurem amb intensitat cada moment per ajudar es facin realitat.

 Quedem al vostre servei un cop més, l’horari d’oficina és de 9 a 13.30h i  de 15h a 19h excepte els divendres matins fins les 15 h. Per evitar desplaçaments poden contactar amb nosaltres a la nostra adreça de correu electrònic besalugestio@besalu.cat.

Aprofito per recordar que ens pot consultar en la   pàgina web www.besalugestio.cat

Sempre al vostre costat i us desitgem un MOLT BON ANY

Publicat el
Publicat en NOTÍCIES

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>